004-EP-C-01-E3

Product type:
Activity
Level:
E3
Language:
Español
Price:
20
Start date:
Tuesday, 24 September, 2019
Finish date:
Tuesday, 24 September, 2019
Schedule:
M:18:30-20:00;
Maximum(no.students):
20
Description:

Gastronomía. Spanish food in the 21st Century. An introduction (wine pairing)
In English.
In this overview of modern Spanish food we will explore the evolution of food and cuisine in the Iberian Peninsula. We will explain food shopping trends and the restaurant scene among other topics. We will delve into regional differences and discover why the real national dishes of Spain revolve around chickpeas and not tapas and paella. If you have ever wondered why Spanish people love to entertain outside the home, why they eat so late and why the city of San Sebastian in the Basque Country has more Michelin stars per capita than any other place in the world except Kyoto, Japan, this is the right class for you.

Gastronomía.Cocina española en el S. XXI. Introducción (maridaje con vinos)
En inglés.
En este panorama de la cocina moderna española veremos la evolución de la cocina y los productos de la península. Hablaremos de las modas a la hora de hacer la compra y el panorama de los restaurantes entre otros temas. Exploraremos las diferencias regionales y descubriremos como los platos típicos en España tienen más relación con los garbanzos que con las tapas y la paella. Si te gustaría saber por qué los españoles son unos adeptos del entretenimiento fuera de casa, por qué comen tan tarde y por qué San Sebastián en Euskadi tiene más estrellas Michelín per cápita que cualquier otro lugar en el mundo, con la excepción de Kyoto en Japón, esta es tu clase.


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