006-EP-C-01-E3

Product type:
Activity
Level:
E3
Language:
Español
Price:
20
Start date:
Tuesday, 22 October, 2019
Finish date:
Tuesday, 22 October, 2019
Schedule:
M:18:30-20:00;
Maximum(no.students):
20
Description:

Gastronomy. Peruvian Food. The Authentic Ceviche
In English.
This workshop will make of you a real connoisseur of ceviche guided by the expert and Peruvian chef Pablo Kcomt. A traditional dish, Peruvian Cultural Heritage that has seen its popularity grow in recent times, the ceviche owes some of its success to the fact that can be prepared in anywhere in the globe, as long as we respect the balance of mother nature, this is, choosing the right ingredients. The rest of its appeal comes from its flavour.
The session includes a talk to discover the history, origin and ingredients of ceviche, as well as a demonstration of its pre- Hispanic and current preparation, to finish up with a tasting of such an appreciated dish.

Gastronomía. Cocina peruana. El auténtico cebiche
En inglés.
Este taller ofrece la oportunidad de conocer el cebiche de la mano del cocinero peruano Pablo Kcomt. Reconocido como Patrimonio Cultural del Perú y del que se oye hablar mucho en los últimos años, el cebiche debe parte de su éxito a que se puede preparar en cualquier lugar del globo, siempre y cuando se respete el balance que la madre naturaleza nos da, es decir, escogiendo los ingredientes correctos. El resto de su atractivo se lo debe a su sabor.
El taller incluye una parte teórica para descubrir la historia, origen e ingredientes del cebiche, así como una demostración de sus preparaciones prehispánica y actual, para terminar con una degustación de este valorado plato.


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